Medewerker Keuken/restaurant Skilhiem Stiens

Palet zoekt een Medewerker Keuken/restaurant

Bij woonzorgcentrum Skilhiem te Stiens ontstaat per 1 januari 2018 een tijdelijke vacature van Medewerker Keuken/restaurant voor gemiddeld 8 uur per week.

Over de functie
Je bereidt, verzorgt en distribueert diverse maaltijden en tussentijdse verstrekkingen op een efficiënte wijze volgens de HACCP-richtlijnen. Je draagt zorg voor de dagelijkse werkzaamheden binnen het restaurant met een hoogwaardig niveau van gastvrijheid. Naast het verstrekken van broodjes, soep, snacks, koffie, thee en dranken in het restaurant, verzorg je ook lunchvoorzieningen en de koffie- en theevoorziening ten behoeve van vergaderingen en overige bijeenkomsten.

Jouw profiel

  • Je hebt LBO/MBO denk- en werkniveau.
  • Je hebt kennis van de werkzaamheden als gastheer/gastvrouw.
  • Je hebt werkervaring in de horeca of binnen een restaurant/instellingskeuken.
  • Je bent op de hoogte van de procedures van de HACCP regelgeving en de veiligheidsvoorschriften.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke functie, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 15. De cao VVT is van toepassing. De functie is tot en met 31 december 2018.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 6 december 2017online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen!

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Erik Vegter, Leidinggevende facilitaire dienst op telefoonnummer 06 116 747 53.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren