Medewerker Keuken De Stelp

Elkander zoekt een Medewerker Keuken voor De Stelp op Ameland

In woonzorgcentrum De Stelp in Hollum (Ameland) ontstaat wegens vervanging met ingang van 1 mei 2018 de vacature van Medewerker Keuken.

Over de functie
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het uitserveren van de diverse maaltijden voor zowel de bewoners van woonzorgcentrum de Stelp, als wel de gebruikers van Tafeltje Dekje. Voor de maaltijdbezorging bij de bewoner op het appartement wordt gebruik gemaakt van een buffetwagen. Daarnaast worden van de medewerker schoonmaakwerkzaamheden verwacht in de afwaskeuken zoals het reinigen van servies, bestek en het schoonhouden van de keukenruimten volgens de HACCP-normen.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma op LBO-niveau.
  • Je hebt enige ervaringskennis op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden.
  • Je hebt enige inzicht in de HACCP.
  • Je bent in staat om zelfstandig te functioneren waarbij zorgvuldigheid en nauwkeurigheid nodig zijn bij het ronddelen van de warme maaltijden bij de bewoners op eigen appartementen en de schoonmaakwerkzaamheden.

Over ons
Elkander biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke, afwisselende functie in een team waar de cliënten iedere dag naar uitkijken. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 15. De cao VVT is van toepassing. De functie is tot en met 31 maart 2019. Het aantal uren is in overleg.

Interesse
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan vóór 27 april 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Imke Wagenmakers, Teamcoach facilitair, op telefoonnummer 06 514 154 72.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.Nu solliciteren