Medewerker Applicatie Services

Ben jij onze nieuwe medewerker Applicatie Services?

Wij zoeken een ondernemende en initiatief rijke medewerker Applicatie Services voor gemiddeld 32-36 uur in de week.

Over de functie
Je voert binnen het HR Serviceteam het (functioneel) beheer uit van het HR systeem, ontwikkelt, richt in en optimaliseert voortdurend de HR- en payrollapplicatie en koppelingen met andere systemen. Je traint gebruikers, ontwikkelt processen en het genereert managementinformatie. Je adviseert en begeleidt het management op zodanige wijze dat de salarisverwerking en personeelsbeheer optimaal en de dienstverlening doelmatig verloopt.

Het HR serviceteam maakt onderdeel uit van de afdeling HR en verleent haar diensten aan de Kwadrantgroep. De afdeling wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat uit drie onderdelen namelijk medewerkers HR Services, Applicatie Services en salarisadministratie. Je levert een belangrijke rol in het verder inrichten, digitaliseren en implementeren van de HR processen. De medewerker is een goede gesprekspartner voor de technische applicatiebeheerders van I&I, HR adviseurs en de afdeling HR Control.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een relevante HBO opleiding aangevuld met vakgerichte cursussen.
  • Je hebt kennis van software op het gebied van personeels- en salarisadministratie.
  • Kennis van Visma HRM is een pré.
  • Je hebt kennis van de organisatie, werkprocessen, organisatie ontwikkeling, sociale wetgeving en je houdt ontwikkelingen op je vakgebied bij.
  • Je bent analytisch, kwaliteit- en resultaatgericht, kan uitstekend samenwerken en beschikt over overtuigingskracht en ondernemerschap om veranderingen te initiëren, maar hebt ook voldoende aanpassingsvermogen.

Over ons
De KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

De Centrale Diensten ondersteunen de zorgorganisatie. Wij leveren bijvoorbeeld diensten als administratie, IT, facilitair en communicatie. Het is onze missie om door goede en efficiënte diensten onze zorgprofessionals te “ontzorgen”.

Ons aanbod
Wij bieden je een functie aan in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De cao VVT is van toepassing en de functie is voorlopig ingedeeld in FWG 50. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar, met mogelijkheid op verlenging en een vast dienstverband. Het team is in ontwikkeling en in deze functie kun je veel bijdragen aan het verder ontwikkelen van de HR dienstverlening en de automatisering daarvan.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danonline op deze vacature via onderstaande button enstuur jouw motivatiebrief en je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met René Watermulder, Teamleider HR Services, op telefoonnummer 06 116 968 53

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren