Medewerker Administratieve Organisatie/Interne Controle

Word jij onze nieuwe Medewerker Administratieve Organisatie/Interne Controle?

Bij de KwadrantGroep zijn de vacatures ontstaan van Medewerker Administratieve Organisatie/Interne controlevoor gemiddeld 36 uur in de week.

Over de functie
Het team Administratieve Organisatie en Interne Controle ressorteert onder de manager Risico & Compliance en bestaat uit 2,0 fte senior medewerkers en 2,5 fte (medior) medewerkers. Samen met de manager Risico & Compliance wordt toegezien op de bedrijfsprocessen en het samenspel daarbij tussen het lijnmanagement en de adviserende en ondersteunende afdelingen. Het team Administratieve Organisatie en Interne Controle vormt een objectief en onafhankelijk oordeel over de bedrijfsprocessen op basis waarvan verbeteringen worden voorgesteld.

De focus ligt hoofdzakelijk op de omzetverantwoording. In afstemming met de afdeling Zorgadministratie (2e lijn) en het lijnmanagement (1e lijn) werk je aan de opbouw, implementatie en borging van een systeem van interne beheersingsmaatregelen in dit domein. Het streven is om in de loop van 2019 naast de omzetverantwoording ook de andere bedrijfsprocessen in de scope van het auditplan 2019 op te nemen. Een doorontwikkeling dient gemaakt te worden van een gegevensgerichte controle aanpak naar een systeemgerichte aanpak.

Kern en doel van de functie

 • Je geeft inzicht in de administratieve organisatie van processen;
 • Je levert input voor het jaarlijks op te stellen auditplan;
 • Je draagt zorg voor een gedegen uitvoering van de audit werkzaamheden op basis van het auditplan zodat de externe accountant kan steunen voor haar controle aanpak op de intern uitgevoerde controle werkzaamheden;
 • Je onderhoudt contact met (zorg)afdelingen en de afdeling Financiele administratie en Control..Hierbij pas je het principe van hoor/wederhoor toe;
 • Je draagt adviezen en verbetervoorstellen aan ten behoeve van het management en de Raad van Bestuur;
 • Je faciliteert de afdeling Zorgadministratie bij audits;
 • Je rapporteert je bevindingen aan de manager Risico en compliance;
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van een systeemgerichte controle aanpak;
 • Je ondersteunt de KwadrantGroep om te komen tot horizontaal toezicht op het gebied van:

- Zorgverzekeraar
- Zorgkantoor
- Gemeentes

Jouw profiel

 • Je hebt ca. 5 jaar werkervaring met up-to-date kennis van Operational audits;
 • Je hebt kennis van risicomanagement en procesmanagement;
 • Je hebt een achtergrond als accountant of auditor of vergelijkbare werkervaring opgedaan. Minimaal HBO niveau met relevante werkervaring;
 • Je bent gedreven en hebt overtuigingskracht;
 • Je kunt zelfstandig werken en autonoom denken;
 • Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  - Teamspeler.

  - Communicatief en schriftelijk vaardig.
  - Nieuwsgierig.
  - Stressbestendig.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van verbinding.
De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.
Wij zijn er voor inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden: van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie zal conform de cao VVT ingedeeld worden. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid op vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 30 januari 2019online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Yvonne Overes, op telefoonnummer 06 515 479 98

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren