Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Mathot nieuwe eigenaar van Dantuma Medische Speciaalzaak

18 april 2016

Mathot Medische Speciaalzaken uit Haarlem neemt Dantuma Medische Speciaalzaak uit Leeuwarden, onderdeel van KwadrantGroep, over. Op 15 april jl. is hiervoor het contract ondertekend.

Door de overname ontstaat een toekomstbestendig bedrijf dat tot één van de grotere medische speciaalzaken van Nederland behoort. Beide organisaties zijn erg content met de overname. De markt vraagt om schaalvergroting, meer expertise en bundeling van krachten waardoor efficiency en kwaliteit verbeteren en continuïteit gewaarborgd wordt.

Door het samengaan ontstaat een belangrijke synergie- en kennisuitwisseling op het gebied van medische hulpmiddelen voor stoma, continentie, wond, compressietherapie en orthopedie. Bij Dantuma werken 60 medewerkers. De overname zal vooralsnog geen gevolgen hebben in personele bezetting. Dantuma zal onder haar eigen naam de activiteiten voortzetten en zitting houden in Leeuwarden.

Mathot Medische Speciaalzaken is landelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma, continentie, wond, compressietherapie en orthopedie met vestigingen, aanmeet- en spreekuurlocaties door het hele land. De hoofdvestiging is in Haarlem. Mathot is een familiebedrijf en bestaat sinds 1897. De organisatie telt circa 90 medewerkers.

Downloads« Terug naar overzicht