Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Manager WWZ Smallingerland, Ooststellingwerf en Nachtzorg

Wij zoeken een Manager WWZ regio Smallingerland, Ooststellingwerf en Nachtzorg voor 28 uur per week

Voor de regio Smallingerland, Ooststellingwerf en de Nachtzorg zoeken wij per direct een Manager WWZ voor 28 uur in de week.

Over de functie
Als Manager WWZ faciliteer je circa 7 teams binnen de gemeente Smallingerland. Je stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te werken binnen de vastgestelde kaders Hierbij ondersteun je de teams op het gebied van kwaliteit van zorg en dienstverlening, samenwerking en verzuim. Je doet dit met een coachende leiderschapsstijl, waarbij je tevens in staat bent de kaders te verhelderen en vast te houden. Je biedt ruimte aan de teams om hun eigen invulling te geven aan de manier waarop zij binnen de kaders hun werk vorm te geven. Dit doe je door vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn en daarmee de teamreflectie te stimuleren. Je zoekt actief afstemming met zowel de teams als de collega Managers WWZ, Planning coördinator, Verzuimregisseur en de Regiomanager met betrekking tot resultaten van de teams en ondersteund indien nodig bij het realiseren van verbetering daarvan. In deze functie heb je een cruciale rol in het geven, stimuleren, vergroten en doen van signaleringen ten aanzien van de mate waarin functionarissen met elkaar verbonden zijn, er aandacht voor elkaar is en niet in de laatste plaats werkplezier hebben.


Jouw profiel

- Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur zorggericht binnen de extramurale zorg, aangevuld met opleidingen op het gebied management en coaching.

- Je bent een ondernemende, inspirerende manager met een coachende stijl van leidinggeven.

- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende functie.

- Je hebt goede contactuele vaardigheden, bent toegankelijk, voelt emoties aan en je bent in staat om medewerkers en teams te stimuleren om eigen oplossingen te vinden.

- Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt procesmatig en overstijgend inzicht en je bent in staat om vanuit verschillende invalshoeken een compleet beeld te krijgen en verbetervoorstellen te doen en uit te voeren.

- Je hebt overstijgend vermogen en bent in staat om vraagstukken vanuit verschillende posities te bekijken. Je kunt prioriteiten stellen en bent creatief in het vinden van mogelijkheden, waarbij je de zelfredzaamheid van teams stimuleert.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een ondernemende functie voor bepaalde tijd, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met de kans op een vast dienstverband. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 55. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 17 augustus 2020 online op deze vacature via de sollicitatiebutton stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeannet ten Berge op telefoonnummer 06-27399169

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren