Manager WWZ

Elkander zoekt een Manager met visie!

Wegens het vertrek van één van onze managers naar een andere functie is er de vacature ontstaan vanManager WWZvoor 32 uur in de week.

Over de functie
Bij Elkander sta je er nooit alleen voor. Samen met de medewerkers van 5 teams, waaraan je leiding geeft, en collega’s Managers WWZ, werk je aan de zorgverlening voor de bewoners van Talma Hûs in Feanwâlden.

Vanuit de visie van Elkander en de doelstellingen van je team, zorg je ervoor dat het werk op efficiënte en effectieve wijze georganiseerd wordt. Je implementeert het organisatiebeleid en bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van je teams. Je zorgt ervoor dat kwaliteit van zorg en welzijn van hoog niveau is en voldoet aan de onderhavige wet- en regelgeving. Je bevordert de onderlinge samenwerking, zelfsturing en weet medewerkers in hun kracht te zetten en te ontplooien.

Je signaleert en rapporteert aan de Regiomanager.

Op de locatie Talma Hûs wordt verpleeghuiszorg en eventuele tijdelijke opname geboden in een rustige omgeving met een gemoedelijke sfeer. Bewoners hebben allemaal een eigen kamer en maken gebruik van één van de negen huiskamers. Bewoners kunnen veilig wandelen in de binnentuin, maar door de vorm van het gebouw kan er ook binnen het huis een rondje gewandeld worden. Talma Hûs biedt veiligheid met een open karakter. Zo zijn ook omwonenden welkom bij de activiteiten in het dagcentrum.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma op HBO-niveau, bij voorkeur zorggericht.
  • Bij voorkeur ben je tevens in bezit van een afgeronde managementopleiding (of bereid deze te volgen).
  • Je bent analytisch, beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en hebt een groot verbindend vermogen. Je bent in staat patronen te zien, duidelijkheid te creëren en koers te zetten en te houden. Je bent toegankelijk voor bewoners en hun naasten, medewerkers en collega’s.
  • Je bent daadkrachtig, besluitvaardig, een doorzetter met gevoel voor humor en niet snel uit evenwicht te brengen.
  • Ervaring in het werken binnen de zorg is vereist alsmede aanvullende kennis op het gebied van coaching.
  • Kennis is vereist van de organisatie, veranderprocessen en teamprocessen.

Over ons
Elkander biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 55. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danvóór 27 oktober 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 1 november 2018 (je wordt maandag 29 oktober via de mail uitgenodigd).

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem voor 20 oktober 2018 contact op met Thea Dijkstra, Regiomanager Elkander Dantumadiel, op telefoonnummer 06-10044300.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren