Manager Wonen Welzijn Zorg regio Tytsjerksteradiel

Ben jij onze nieuwe inspirerende en coachende Manager?

De Friese Wouden zoekt een Manager Wonen Welzijn Zorg (WWZ) voor regio Tytsjerksteradiel (zowel intra- als extramurale zorg) voor gemiddeld 32-36 uur per week.

Over de functie
Als Manager WWZ faciliteer je ongeveer 5 tot 8 teams binnen Berchhiem en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij help je de teams rondom vragen op het gebied van onder meer kwaliteit van zorg en dienstverlening, samenwerking en verzuim. Je doet dit met een coachende leiderschapsstijl, waarbij je tevens in staat bent de kaders te verhelderen en vast te houden. Je biedt ruimte aan de teams om hun eigen invulling te geven aan de manier waarop zij binnen de kaders hun werk vorm te geven. Dit doe je door vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn en daarmee de teamreflectie te stimuleren. Je hebt overstijgend vermogen en bent in staat om vraagstukken vanuit verschillende posities te bekijken. Je kunt prioriteiten stellen en bent creatief in het vinden van mogelijkheden, waarbij je de zelfredzaamheid van teams stimuleert. Dit doe je voor zorgteams en mogelijk facilitaire teams. Je zoekt afstemming met zowel de teams als de collega Managers WWZ en de Regiomanager met betrekking tot resultaten van de teams.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur zorggericht, aangevuld met opleidingen op het gebied management en coaching.
  • Je hebt affiniteit met facilitaire processen en bent in staat hier sturing aan te geven.
  • Je bent een ondernemende, inspirerende manager met een coachende stijl van leidinggeven.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven aan grote teams.
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden, voelt emoties aan en je bent in staat om medewerkers en teams te stimuleren om eigen oplossingen te vinden.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt procesmatig en overstijgend inzicht en je bent in staat om vanuit verschillende invalshoeken een compleet beeld te krijgen en verbetervoorstellen te doen en uit te voeren.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Berchhiem is een locatie in Burgum waar 160 cliënten kunnen verblijven met verschillende zorgvragen die zijn gerelateerd aan het ouder worden. Er worden diverse soorten zorg verleend, zoals Geriatrische Revalidatiezorg, Psychogeriatrische zorg, Eerste Lijns Verzorging en verzorgd wonen. Door ongeveer 250 medewerkers wordt deze zorg geboden en ondersteund. De uitdaging binnen Berchhiem is om zichtbaar te maken dat gewerkt wordt volgens de normen verantwoorde zorg en te voldoen aan het kwaliteitskader.

Ons aanbod
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie met volop ruimte om iets moois neer te zetten en het beste uit anderen en jezelf te halen. Daarnaast bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 55. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor een jaar met kans op verlenging.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Aukje Jorritsma, Regiomanager Tytsjerksteradiel, telefoonnummer 06 53317867.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren