Manager Financiële Administratie en Zorgfinanciering

Ben jij onze nieuwe Manager Financiële Administratie en Zorgfinanciering?

Bij de KwadrantGroep ontstaat per 1 mei 2018 de vacature van Manager Financiële Administratie en Zorgfinanciering voor gemiddeld 32 – 36 uur per week
Deze functie is zeer geschikt voor een ervaren Financieel Manager (minimaal 5 jaar ervaring), die zich verder wil ontwikkelen binnen een dynamische omgeving. Dynamisch, vooral vanwege de ontwikkelingen in de zorgbranche en het daarin verder optimaliseren en verbeteren van onze interne processen.

Over de functie
De Manager geeft leiding aan de afdeling Financiële Administratie en Zorgfinanciering van waaruit administratieve dienstverlening en advisering geleverd wordt. De Manager ontwikkelt het organisatiebrede beleid op het eigen vakgebied op tactisch niveau en bewaakt de kwaliteit van de te leveren dienstverlening en ondersteuning.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Vertaalt de plannen van de organisatie naar een jaarplan t.b.v. de eigen bedrijfsonderdelen en een daaraan gekoppelde begroting;
 • Draagt zorgt voor (financiële) externe verantwoordingen;
 • Geeft op coachende wijze leiding aan de medewerkers van de bedrijfsonderdelen;
 • Draagt zorg voor afdoende kwalitatieve en kwantitatieve bezetting;
 • Bevordert en bewaakt dat medewerkers aan deskundigheidseisen voldoen en maakt het opleidingsplan;
 • Voert het vastgestelde personeelsbeleid uit;
 • Rapporteert periodiek aan de Directeur Financiën & Vastgoed over de prestaties van de bedrijfsonderdelen.

Plaats in de organisatie
De Manager ontvangt hiërarchisch leiding van de Financieel directeur. De Manager geeft hiërarchisch leiding aan de medewerkers van de financiële administratie en zorgfinanciering (totaal ca. 25 fte).

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in relevant vakgebied (voorkeur RA);
 • Je hebt ruime werkervaring (> 5 jaar) als manager van een financiële afdeling;
 • Vakinhoudelijk ben je sterk en kwaliteitsbewust;
 • Je hebt een overtuigende visie op de financiële en zorgadministratieve dienstverlening en bent sterk in de doorvertaling naar projecten en bedrijfsprocessen;
 • Strategisch denken wissel je moeiteloos af met uitvoerende taken;
 • Je bent resultaatgericht, communicatief sterk en ambitieus;
 • Je bent in staat de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen;
 • Ervaring in de zorgbranche is een pré.

Over ons
KwadrantGroep bestaat uit de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, Zorgmaatwerk/In Hoofdzaken (ambulante GGZ), servicepakket PluZ en maaltijdenbedrijf Van Smaak en biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie waarin jij je kunt ontplooien en volop ruimte krijgt voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 65. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tot en met 31 december 2018 met de mogelijkheid tot een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan uiterlijk 23 februari 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 5 maart 2018 en dinsdag 6 maart 2018 met mogelijk nog een aanvullend gesprek op een andere datum.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Binnie Damstra, Manager Financiële Administratie en Zorgadministratie op telefoonnummer 06 533 894 90.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.
Nu solliciteren