Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Locaties vanaf 28 mei voorzichtig open voor bezoek

20 mei 2020

Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Daarom wordt een aantal maatregelen versoepeld én mogen verpleeghuizen en woonzorgcentra meer bezoek ontvangen. Dit gaf premier Rutte tijdens de persconferentie van dinsdag 19 mei aan. De locaties van KwadrantGroep gaan vanaf donderdag 28 mei weer voorzichtig open.

Op dit moment mogen alleen bewoners van Talma Hûs in Feanwâlden in Fryslân bezoek ontvangen. De proef met het voorzichtig toestaan van bezoek wordt landelijk uitgebreid. Vanaf 25 mei mogen verpleeghuizen en woonzorgcentra die er klaar voor zijn de deuren beperkt openzetten voor bezoek. Per bewoner is één vaste bezoeker welkom. Uiterlijk 15 juni moet bezoek bij alle locaties mogelijk te zijn.

Vanaf 28 mei bezoek welkom
Voor de locaties van KwadrantGroep geldt dat vanaf donderdag 28 mei bezoek welkom is. We hebben zo voldoende tijd om maatregelen te nemen die zowel bewoners, bezoekers en medewerkers beschermen tegen het coronavirus. De vaste bezoeker van een bewoner kan zich online(in de loop van volgende week)inschrijven voor een bezoek. De eerste contactpersonen van onze bewoners krijgen hierover bericht.

Dagbesteding
De dagbesteding voor ouderen komt vanaf 1 juni ook weer op gang. Ook voor dagbesteding geldt dat er pas gestart kan worden als de landelijke richtlijnen goed gevolgd kunnen worden.

 

« Terug naar overzicht