Leerling Verzorgende IG

De KwadrantGroep zoekt Leerling Verzorgende IG'ers

Werken in de ouderenzorg? Dat zit in je!
Volg bij ons een opleiding en word mijn collega!

"Het mooiste werk dat er is! Dat is voor mij werkende als Verzorgende IG." Dat zegt onze collega Bertha. "Het is hard werken in de zorg, je moet flexibel zijn en zelfstandig kunnen werken. Maar je krijgt er ook veel voor terug."

Werken in de ouderenzorg is dankbaar werk. Veelzijdig, uitdagend en leuk. In de ouderenzorg is het hard werken, maar vooral werken met je hart. Waarbij wie je bent net zo belangrijk is als wat je kunt. Werken in de ouderenzorg moet in je zitten. Respect, vertrouwen, een sociaal gevoel en een hart van goud.

Spreekt bovenstaande jou aan en wil je investeren in jezelf door het volgen van een opleiding tot Verzorgende IG? Met na de opleiding een baan? Dan ben je van harte welkom bij de zorgorganisaties van de KwadrantGroep: Elkander, De Friese Wouden en Palet. Wij zoeken nieuwe collega's! Of je nu pas klaar bent met school, weinig of al veel ervaring hebt in de zorg of op dit moment iets totaal anders doet. Je bent welkom!

Onze aanpak: opleiding met baangarantie!
In april start de KwadrantGroep met twee groepen die de opleiding tot Verzorgende IG gaan volgen. De opleiding duurt twee tot drie jaar.Je krijgt vooraf een persoonlijk gesprek en afhankelijk van jouw persoonlijke verhaal, de opleiding die je gevolgd hebt en jouw ervaring, krijg je nog een leerbaarheidstoets.

Als je wordt aangenomen, dan krijg jij van ons een leerarbeidsovereenkomst op basis van minimaal het leerlingensalaris conform de CAO VVT (verzorging, verpleging en thuiszorg) voor een contract van 24 uur, inclusief baangarantie. De baangarantie krijg je definitief als jouw persoonlijke evaluatie na een half jaar opleiding positief is.

Om het vak te leren werk je 20 uren in de praktijk. Daarnaast volg je 8 uren in de week lessen, waarvan je de helft van de tijd van ons krijgt (4 uren) en we ook van jou een investering van 4 uren vragen.

Let op! Je kunt ook deelnemen als je nog géén zorgachtergrond hebt.

Kom naar de informatiebijeenkomst of solliciteer!
Ben je nog steeds enthousiast en past deze stap bij jou? Dan ben je van harte welkom bij de KwadrantGroep. Kom naar de informatiebijeenkomst of solliciteer direct!

In deze uitnodiging staat al de nodige informatie, maar misschien wil je meer weten of heb je vragen. Kom dan naar de informatiebijeenkomst voor belangstellenden. Voor de informatiebijeenkomst geldt, dat je je aan moet melden, omdat we ruimte hebben om 75 geïnteresseerden te ontvangen. De uitnodiging vindt plaats op volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Wanneer? Donderdagmiddag 15 februari a.s.
Waar? Drachten, Zonnedauw 7, Begane grond, Meet & Greet
Hoe laat? De bijeenkomst start om 15:30 uur en duurt ongeveer een uur
Aanmelden? Stuur een email naar: academie@kwadrantgroep.nl

Heb jij er zin in en wil je deze uitdagende stap nemen? Solliciteer dan vóór 25 februari 2018 via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en CV mee. De vacature is vermeld als Leerling Verzorgende IG.

Om te kunnen starten is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren