Leerling Helpende

De KwadrantGroep zoekt Leerlingen Helpende

Werken in de ouderenzorg?
Dat zit in je!

Volg bij ons een opleiding en word mijn collega!

"Het mooiste werk dat er is! Dat is voor mij het werken in de zorg." Dat zegt onze collega Piet. "Het is hard werken in de zorg, je moet flexibel zijn en zelfstandig kunnen werken. Maar je krijgt er ook veel voor terug."

Werken in de ouderenzorg is dankbaar werk. Veelzijdig, uitdagend en leuk. Het is werken met je hart. Waarbij wie je bent net zo belangrijk is als wat je kunt. Werken in de ouderenzorg moet in je zitten. Respect, vertrouwen, een sociaal gevoel en een hart van goud.

Spreekt bovenstaande jou aan en wil je investeren in jezelf door het volgen van een opleiding tot Helpende (Dienstverlening functieniveau 2) met een baangarantie voor minimaal 24 uren als je slaagt? Dan ben je van harte welkom bij een van de merken van de KwadrantGroep: Elkander, De Friese Wouden en Palet. Of je pas klaar bent met school, nog geen ervaring hebt in de zorg en op dit moment iets totaal anders doet maakt niet uit: Je bent welkom!

Onze aanpak: opleiding met baangarantie!
In het voorjaar van 2019 start de KwadrantGroep weer opleidingstrajecten voor toekomstige collega’s, die nu buiten de zorg werken. Er zijn 8 opleidingsplaatsen voor Leerlingen Helpende.
Je krijgt vooraf een persoonlijk gesprek in de vorm van een speeddate. Afhankelijk van jouw persoonlijke verhaal, de opleiding die je hebt gevolgd en jouw (levens)ervaring, krijg je nog een leerbaarheidstoets.

Als je wordt aangenomen, dan krijg jij van ons een leerarbeidsovereenkomst voor 24 uren voor de duur van de opleiding met loon conform de cao VVT (verzorging, verpleging en thuiszorg), inclusief baangarantie. De baangarantie is onder voorbehoud dat je slaagt.

Om het vak te leren werk je 20 uren in de praktijk. Daarnaast volg je 8 uren in de week lessen, waarvan je de helft van de tijd van de Kwadrantgroep krijgt (4 uren) en we ook van jou een investering van 4 uren vragen.

Heb jij er zin in en wil je deze uitdagende stap al nemen? Solliciteer dan vóór 21 januari via onderstaande button.
Let op: in de maanden januari of februari gaan we eerst aan de slag met de interne kandidaten die bij geschiktheid voorrang hebben. Medewerkers van KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp BV zijn dus interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Vanaf maart 2019 gaan we verder met de externe sollicitanten voor de overgebleven opleidingsplaatsen.

Om te kunnen starten is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Nu solliciteren