Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

KwadrantGroep sluit 2018 af met positief resultaat

29 mei 2019

De KwadrantGroep heeft haar jaarrekening over 2018 gedeponeerd. De zorgorganisatie schrijft over het afgelopen jaar een positief resultaat van € 4,6 miljoen op een omzet van € 197,9 miljoen. Vorig jaar werd nog een negatief resultaat van € 13,3 miljoen geschreven.

Genormaliseerd resultaat
Het positieve resultaat over 2018 wordt voor een groot deel veroorzaakt door vrijvallende voorzieningen. In totaal gaat dit om € 3,7 miljoen. Het genormaliseerde resultaat uit bedrijfsvoering bedraagt € 0,9 miljoen. De vrijval betreft onder meer een reorganisatie die minder heeft gekost dan verwacht, verminderde onzekerheid in opbrengstverantwoording en een transitievergoeding voor arbeidsongeschiktheid van het UWV.

Op orde
Jan Maarten Nuijens, voorzitter Raad van Bestuur: ‘het is goed om te zien dat het harde werk dat verricht is om indirecte kosten terug te dringen en de bedrijfsvoering te stroomlijnen zijn vruchten afwerpt. Ik ben blij dat er in vergelijking met vorig jaar nauwelijks onzekerheden zijn benoemd en dat we een bescheiden positief genormaliseerd resultaat kunnen schrijven. Dat laat zien dat KwadrantGroep de zaken beter op orde heeft.’

De jaarrekening is hier lezen. 

« Terug naar overzicht