Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

KwadrantGroep benoemt nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

1 augustus 2017

Per 1 oktober 2017 start Jan Maarten Nuijens als voorzitter Raad van Bestuur bij de KwadrantGroep. Hij volgt Roelof Jonkers op die in mei van dit jaar zijn vertrek aankondigde.

Nuijens heeft ruime ervaring als bestuurder in de thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuiszorg. Momenteel is hij voorzitter Raad van Bestuur bij stichting Envida in Maastricht. Die functie bekleedt hij sinds 2009. Daarvoor was hij 13 jaar verbonden aan TriviumMeulenbeltZorg en rechtsvoorgangers, als lid Raad van Bestuur en directeur zorg.

De Raad van Toezicht werft tevens een lid Raad van Bestuur. Daarmee wordt het bestuur van de KwadrantGroep tweehoofdig, zoals de Raad van Toezicht eind 2016 besloot. Belangrijke redenen voor dit besluit vormen de bestuurlijke opgave en de omvang van de groep. Een tweehoofdig bestuur vermindert tevens de kwetsbaarheid van het bestuur.

« Terug naar overzicht