KwadrantGroep behandelteam zoekt een GZ Psycholoog voor de regio Veenwouden e.o.

KwadrantGroep behandelteam zoekt een GZ Psycholoog voor de regio Veenwouden e.o.

KwadrantGroep is volop aan het vernieuwen. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van cliënten en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. Ben jij GZ-psycholoog met ervaring in de langdurige (multidisciplinaire) zorg voor cliënten met zowel lichamelijke als gedragsmatige problemen? En heb je lef, enthousiasme en humor? Kom ook werken bij KwadrantGroep.

Binnen het Behandelteam van de KwadrantGroep ontstaat per 1 januari 2021 een vacature voor de functie van:

Ervaren (GZ) Psycholoog 32-36 uur onbepaalde tijdvoor de regioVeenwouden e.o.

 Bekijk de video waarin Annajo, pscyholoog, vertelt over haar werk voor KwadrantGroep

 

Over ons

KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij zijn er voor met name ouderen die zorg, behandeling en ondersteuning nodig hebben. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. KwadrantGroep bestaat uit o.a. de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet.

Over de functie

Als GZ psycholoog, voor de regio Veenwouden, heb je een centrale rol binnen het behandelteam. Je werkt intensief samen met de specialist ouderengeneeskunde, met wie je de functie van hoofdbehandelaar deelt.
Daarnaast houd je je in een multidisciplinair team bezig met intakes, het opstellen van behandelplannen, neuropsychologische diagnostiek en teambegeleiding. Ook voer je mediatieve en/of individuele behandelingen uit en ben je betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. De GZ-psycholoog richt zich op verschillende klantdomeinen (Wonen met zorg, Tijdelijk bij ons en Zorg thuis) binnen KwadrantGroep. Ook zijn we op zoek naar een collega die met ons mee kan denken over het oprichten van een intern expertteam voor het domein Wonen met zorg. Dit multidisciplinaire team richt zich op extreem probleemgedrag en kan ingevlogen worden op momenten dat de reguliere zorg vastgelopen is ondanks alle ingezette interventies.

Over de vakgroep

De vakgroep psychologie is een enthousiaste en vooruitstrevende groep van in totaal 10 psychologen. Binnen en buiten KwadrantGroep delen we onze kennis en ervaring. Hierbij vinden wij een persoonsgerichte benadering, een open houding en humor belangrijk.

De vakgroep psychologie wil zich verder ontwikkelen. Naast jouw rol in behandeling en onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Tevens heeft de psycholoog bij ons een centrale rol in het naleven van de Wet Zorg en Dwang. Om de zorg aan onze patiënten te blijven verbeteren denk je hier in multidisciplinair verband over na, waarbij jouw inbreng erg wordt gewaardeerd.

Wij werken helder en transparant en vinden het belangrijk dat cliënten, de organisatie en collega’s duidelijk weten waar wij als vakgroep voor staan en wat zij van ons kunnen verwachten.

De vakgroep psychologie is een onderdeel van het behandelteam KwadrantGroep. Dit is de verzameling van alle behandelfuncties, die in diverse multidisciplinaire teams verspreid zijn over de verschillende regio’s. Centraal in ons behandelteam staan behandeling, integratie met zorg, innovatie en kennisdeling.

Wat bieden wij jou?

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform (GZ psycholoog) salaris in FWG 65 van de GGZ CAO
  of FWG 60 (Master psycholoog)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende en dynamische baan
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
 • De mogelijkheid om mee te denken over verbeterpunten in onze behandelingen en beleid.

Wat neem jij mee?

 • Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en bijbehorende BIG registratie en agb-code.
 • Ook psychologen met alleen een masterdiploma kunnen solliciteren op deze functie. Jaarlijks heeft de vakgroep psychologie een plek beschikbaar voor het volgen van de GZ-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in neuro- en/of klinische psychologie.
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen, dan wel een sterke affiniteit met deze doelgroep en krijgt er energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden.
 • Je bent enthousiast en leergierig, een echte aanpakker!
 • Je hebt een heldere visie op zorgverlening.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen.
 • Je beschikt over een rijbewijs en hebt beschikking over een auto.
 • (Passieve) beheersing van de Friese taal kan van meerwaarde zijn.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Martijn Schotkamp, gezondheidszorgpsycholoog, telefoonnummer 06 83 59 36 15 of via martijn.schotkamp@kwadrantgroep.nl.

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om kennis te maken of een dagdeel mee te lopen, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Solliciteer!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vóór maandag 14 december 2020 online op deze vacature via de sollicitatiebutton.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 17 december 2020.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in dat geval in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nu solliciteren