Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Wij zoeken kr8patsers voor ons behandelteam

Ben jij dé kr8patser die het verschil maakt voor onze cliënten en bewoners?

Ons doel is de cliënten op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis laten wonen. En als dat niet lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk in onze verpleeg-en verzorgingshuizen laten wonen. Zij verdienen een mooie (oude) dag.

Daarvoor zijn we op zoek naar kr8patsers die met werkplezier, oprechte aandacht en inzet een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.

Maak jij het verschil? Dan ben jij de kr8patser die we zoeken en komen we graag met jou in contact. 

We hebben op dit moment vacatures voor de onderstaande functie in ons behandelteam.
Klik op de foto voor een uitgebreide beschrijving per functie en een mooie video van een van onze behandelaren! Solliciteren kan hier ook snel en zonder poespas. Doen dus!

Specialist ouderengeneeskunde 

Wie zijn wij?
KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van de verbinding. KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp) en servicepakket PluZ.

Wij zijn er voor alle inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. 

KwadrantGroep Behandelteam
KwadrantGroep Behandelteam bestaat uit zes multidisciplinaire teams. De behandelaars van Palet, De Friese Wouden en Elkander zijn volledig gespecialiseerd in complexe problematiek en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied bij ouderen en chronisch zieken.