Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Kom jij ons helpen?

19 maart 2020

Ook bij KwadrantGroep hebben we behoefte aan mensen die ons tijdens de periode van het coronavirus kunnen helpen. Van veel kanten wordt ons hulp aangeboden. Dat doet ons goed!

Op dit moment zijn alle woonzorglocaties van KwadrantGroep gesloten voor bezoek. Dit is voor KwadrantGroep een pijnlijke maar noodzakelijke maatregel. 

We willen graag in kaart brengen wie ons wil helpen, zodat wij jou goed en op de juiste plek kunnen inzetten. We richten ons in eerste instantie op mensen met een zorgachtergrond omdat we hen direct kunnen inzetten. We bereiden ons daarnaast voor op een langere periode met grote tekorten aan medewerkers, daarom brengen we ook mensen zonder zorgachtergrond in kaart. Als het nodig is, kunnen we ook een beroep op hen doen.

Dus wie je ook bent en welke ervaring je ook hebt, je bent welkom! Verzorgenden, verpleegkundigen, gepensioneerden, als je tijdelijk geen werkt hebt, of je nog wel of geen ervaring in de zorg hebt. Samen zorgen we voor de kwetsbare mensen in onze samenleving.

Wil jij ons helpen?  Vul dan het formulier in. 

Wij nemen contact met je op als dat nodig is. Tot die tijd houden we je via de mail op de hoogte. 

Heel veel dank alvast. Samen staan we sterk!

« Terug naar overzicht