Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

JenS Beenhakker nieuwe eigenaar hulpmiddelenbedrijven

8 juli 2016

JenS Beenhakker neemt het Hulpmiddelen Centrum (HMC), Lammert de Vries Revalidatietechniek, Revatech en Groene Kruis Winkel over van de KwadrantGroep. Op 7 juli 2016 is hiervoor het contract ondertekend.

Door de overname ontstaat een toekomstbestendig landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen.

De betrokken bedrijven zijn erg content met de overname. In de hulpmiddelenmarkt is schaalvergroting in toenemende mate belangrijk. Voor JenS Beenhakker betekent de overname een uitbreiding van de activiteiten op het gebied van langdurige zorg en de uitleen van hulpmiddelen. De markt vraagt om schaalvergroting, meer expertise en bundeling van krachten waardoor efficiency, kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn.

Het Hulpmiddelen Centrum, Lammert de Vries Revalidatietechniek, Revatech en Groene Kruis Winkel blijven onder hun eigen naam de activiteiten vanuit 6 vestigingen in Noord-Nederland voortzetten. De overname heeft vooralsnog geen gevolgen voor het personeel, alle medewerkers komen in dienst bij JenS Beenhakker.

JenS Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land, onder meer in Amersfoort, Den Helder, Haarlem, Houten en Rotterdam.

« Terug naar overzicht