Intercedenten poolbureau Connector

Ben jij een van onze nieuwe Intercedenten?

Binnen de afdeling Mobiliteit van de KwadrantGroep ontstaan in Drachten twee vacatures voor een Intercedent.

Over de functie
Als Intercedent van poolbureau Connector heb je met de meest uiteenlopende vraagstukken te maken. Je ondersteunt de locaties van de KwadrantGroep met de invulling van de planning, zowel op adhoc-basis als planmatig. Je weet wat er speelt en staat in direct contact met de planningscoördinatoren/managers/teamcoaches. Je signaleert knelpunten en je speelt een actieve rol in het meedenken tot een mogelijke oplossing. Met het hele scala aan offline en online wervingstechnieken zorg je ervoor dat de pool gevuld blijft met de allerbeste medewerkers. Je ondersteunt deze medewerkers met de inzet op de locaties en regelt alle administratieve zaken die hieraan voorafgaan.

Jouw profiel
- Je bent in het bezit van een diploma MBO+ richting HRM.

- Je beschikt over minimaal 2 jaar Intercedentenervaring.
- Je hebt kennis van zorgdienstverlening en relevante (arbeids)wet en regelgeving.
- Je bent ondernemend, relatiegericht, zelfstandig, authentiek en open.
- Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken waarbij oplossingsgerichtheid, eigen initiatief en vindingrijkheid vereist is.
- Contact met interne en externe klanten vraagt om uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, tact, empatisch vermogen en hulpvaardigheid.
- Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid: Fries en Nederlands.
- Computervaardig: kennis van en interesse/handigheid in programma’s als Word, Excel, smartphones, apps en communicatieprogramma’s.

Over ons
De KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Team Mobiliteit bestaat uit twee onderdelen. Poolbureau Connector voorziet in flexibele arbeid in de vorm van het beheren van een flexibele schil als ook van een “herplaatsingspool”. Werkpunt, het mobiliteitsbureau, richt zich op loopbaanadvies en ondersteuning: zowel preventief als curatief in de vorm van o.a. werk-werkbegeleiding, boventalligheid, re-integratie, coaching, talentontwikkeling.

Ons aanbod
De functie is ingedeeld conform cao VVT FWG 40. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar, bij voorkeur 32 uur per week.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór dinsdag 24 oktober 2017online op deze vacature via onderstaande button, en stuur je motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 30 oktober 2017.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Aukelien Bakker, Teamleider Mobiliteit, op telefoonnummer 06-10 43 95 95.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.
Nu solliciteren