Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Intentie realisatie woonzorglocatie in voormalig gemeentehuis Menaam

6 februari 2019

De KwadrantGroep heeft met de gemeente Waadhoeke een principeovereenkomst gesloten om het voormalige gemeentehuis in Menaam te verbouwen tot een moderne woonlocatie. Na de formele besluitvorming binnen de KwadrantGroep wordt hierover een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Zorg in vertrouwde omgeving
De KwadrantGroep wil in het voormalige gemeentehuis (het gemeentekantoor) aan de Dyksterbuorren 16 in Menaam 30 moderne zorgappartementen voor mensen met dementie realiseren. Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de Raad van Bestuur KwadrantGroep: “We zijn blij met de intentie om in Menaam een woonlocatie voor mensen met dementie te realiseren. Op deze wijze kunnen de mensen uit Menaam en de omliggende dorpen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en rekenen op onze deskundige zorg.’

Ook de gemeente Waadhoeke is blij met deze nieuwe invulling van het pand. “We zijn blij dat het voormalige gemeentehuis van Menameradiel een mooie nieuwe maatschappelijke invulling gaat krijgen”, zo verklaart wethouder Caroline de Pee. “Het pand staat op een mooie locatie in Menaam en de nieuwe bestemming komt hier volledig tot zijn recht.”


 

« Terug naar overzicht