Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Informatie voor bezoek

Maximaal drie bezoekers per persoon per dag. Gelukkig mogen we bezoek blijven ontvangen in de woonzorglocaties en verpleeghuizen van KwadrantGroep.

Daar zijn we heel erg blij mee. Er mogen maximaal 3 personen per bewoner per dag op bezoek komen. Daarnaast geldt dat bezoekers zich moeten houden aan de hygiëne maatregelen en gevraagd wordt binnen de locaties van KwadrantGroep een eigen mondkapje te dragen.

We volgen hiermee de landelijke richtlijn voor bezoek aan zorglocaties. De locatie moet wel vrij zijn van besmetting met het coronavirus. 

Om het coronavirus buiten de deur te houden, heeft KwadrantGroep een aantal richtlijnen opgesteld voor bezoekers. Vanzelfsprekend moeten ook de richtlijnen van RIVM gevolgd worden, dus 1,5 meter afstand houden, drukke plekken vermijden en vaak de handen wassen.

Dit zijn de richtlijnen die voor onze locaties gelden:

  • Zorgmedewerkers dragen mondneusmaskers. We vragen bezoekers, leveranciers, monteurs en werklui om een eigen mondkapje te dragen binnen alle locaties van KwadrantGroep.
  • Maximaal drie bezoekers per bewoner/client per dag.
  • Bezoekers hoeven voor hun bezoek geen afspraak meer te maken en ze hoeven ook niet aan te geven wanneer ze op bezoek komen.
  • Bezoekers moeten zich wél registreren in het gastenboek van de locatie, zodat we kunnen achterhalen wie binnen is geweest in het geval van een corona uitbraak.
  • Bewoners mogen mee naar buiten. Vermijd plekken waar veel mensen komen, zodat de kans op besmetting zo minimaal mogelijk is.

Wanneer in een locatie onverhoopt toch een verdenking of een besmetting met het coronavirus wordt vastgesteld, ís het helaas noodzakelijk de bezoekregeling weer aan te passen. Dit is natuurlijk niet wat we willen en we gaan er, samen met u, alles aan doen om te voorkomen dat het virus bij ons of in onze regio de kop op steekt.

We houden de gezondheid van onze bewoners goed in de gaten en we bekijken continu of we zaken moeten aanpassen.