Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Huishoudelijk medewerker Hospice Leeuwarden

Palet zoekt een Huishoudelijk medewerker voor het Hospice Marcelis Goverts Gasthuis

Bij het Hospice Marcelis Goverts Gasthuis in Leeuwarden is de vacature ontstaan van Huishoudelijk medewerker (oproep).

Over de functie
Je bent op afroep beschikbaar voor het schoonmaken van appartementen na overlijden. Je wordt ook ingezet bij vakantie of ziekte van de reguliere huishoudelijk medewerker voor het schoonhouden van de algemene ruimten in het hospice.De werkzaamheden worden volgens opdracht, protocollen en richtlijnen uitgevoerd. Ook meldt je huishoudelijke en technische gebreken en andere bijzonderheden wanneer deze zich voordoen en je meldt en stelt tekorten van schoonmaakmiddelen en materialen volgens de geldende procedures en afspraken.

Jouw profiel

  • Je beschikt over LBO denk- en werkniveau op kwalificatieniveau 1.
  • Je bent in hoge mate flexibel in verband met het op afroep beschikbaar zijn.
  • Je hebt kennis van de toepassing en van het veilig gebruik van voorgeschreven schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakhulpmiddelen.
  • Je bent in staat volgens werkschema de eigen werkzaamheden in te delen.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige functie voor onbepaalde tijd, met volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 10. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danvóór 25 mei 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ate Engwerda, Coördinator Hospice, op telefoonnummer 06 203 28 615.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren