Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Huishoudelijk medewerker Haersmahiem en´t Suyderhuys

Palet zoekt een Huishoudelijk medewerker in de gemeente Achtkarspelen

Bij de zorgcentra Haersmahiem en ’t Suyderhuys, in de regio Achtkarspelen, zullen per 15 mei 2019 de vacatures ontstaan van Huishoudelijk medewerkervoor gemiddeld 12 uur per week.

Over de functie
Je bent werkzaam op de appartementen van bewoners van het wijkzorgcentrum. Hier verricht je dagelijkse en periodieke huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden volgens vastgestelde afspraken. Je signaleert bijzonderheden omtrent de cliënt en huishoudelijke – en technische gebreken wanneer deze zich voordoen en doet hier melding van. Je bent in je werk zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van je werkvoorraad middelen en materialen. Het is erg belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en je eigen werk kunt organiseren.

Jouw profiel

  • Je beschikt over LBO denk- en werkniveau op kwalificatieniveau 1.
  • Je hebt kennis van de toepassing en van het veilig gebruik van voorgeschreven schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakhulpmiddelen.
  • Je bent in staat volgens werkschema de eigen werkzaamheden in te delen.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen


Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige functie, met volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld conform cao. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: fitness, fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is in eerste instantie tot 15 november 2019 met de mogelijkheid op verlenging.


Interesse?
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 1 mei 2019online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Sollicitatiegesprekken gepland op 6 mei 2019.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 514 054 72 met Imke Wagenmakers, Coördinator facilitaire dienst.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren