Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Huishoudelijk medewerker De Uiterton Vlieland

Palet zoekt een Huishoudelijk medewerker op Vlieland

Bij het woonzorgcentrum van Palet, De Uiterton op Vlieland, is wegens uitbreiding de vacature ontstaan van Huishoudelijk medewerker extramurale zorg(onbepaalde tijd). Uren zijn flexibel.

Over de functie
Je bent werkzaam in de wijk waar cliënt wonen die ondersteuning nodig hebben bij huishoudelijk werk, omdat het lichamelijk/geestelijk, tijdelijk of langdurig niet mogelijk is dit zelf te kunnen uitvoeren. De schoonmaakmiddelen en materialen zijn bij de mensen thuis aanwezig. Je meldt en signaleert bijzonderheden omtrent de cliënt bij het team verzorging en verpleging. Daarnaast heb je contact met de mantelzorg, je haalt boodschappen voor of eventueel samen met de cliënt en stem je de werkzaamheden af met de cliënt.


Jouw profiel

  • Je beschikt over LBO denk- en werkniveau.
  • Je bent in staat volgens werkschema de eigen werkzaamheden in te delen in samenspraak met de cliënt.
  • Flexibel inzetbaar.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.


Ons aanbod
Wij bieden je een leuke functie in een enthousiast team. De functie is ingedeeld in FWG 15 en hierop is de cao VVT van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 1 mei 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gerda Warrink, Leidinggevende/Wijkverpleegkundige, op telefoonnummer 06 302 275 05.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren