Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Huishoudelijk medewerker (cliëntgebonden)

Palet zoekt een Huishoudelijk medewerker (cliëntgebonden) in Leeuwarden

Bij Wijkzorgcentrum Sint Jozef in Leeuwarden is de vacature ontstaan van Huishoudelijk medewerker (cliëntgebonden) voor gemiddeld 9,5 uur in de week.

Over de functie
Je bent werkzaam op de appartementen van bewoners van het wijkzorgcentrum. Hier verricht je dagelijkse en periodieke huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden volgens vastgestelde afspraken. Je signaleert bijzonderheden omtrent de cliënt en huishoudelijke – en technische gebreken wanneer deze zich voordoen en doet hier melding van. Je bent in je werk zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van je werkvoorraad middelen en materialen. Het is erg belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en je eigen werk kunt organiseren.

Jouw profiel

  • Je beschikt over LBO denk- en werkniveau op kwalificatieniveau 1.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in dezelfde functie.
  • Je hebt kennis van de toepassing en van het veilig gebruik van voorgeschreven schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakhulpmiddelen.
  • Je bent in staat volgens werkschema de eigen werkzaamheden in te delen.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.


Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige functie, met volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 10. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: fitness, fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is tijdelijk tot 30 april 2020.


Interesse?
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 30 april 2019online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op via telefoonnummer 058 213 14 25 met Tjeerd Meindertsma, Leidinggevende facilitaire dienst.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren