Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

HR Beleidsadviseur KwadrantGroep

Ben jij onze nieuwe HR Beleidsadviseur?

HR Beleidsadviseur 36 uur onbepaalde tijd.

Jij zoekt
Een dynamische beleidsadviseursfunctie op het brede gebied van HR in een organisatie die volop in beweging is in een sector die ertoe doet? Dan biedt de functie van HR Beleidsadviseur voor jou een boeiende uitdaging.

Wij zoeken
Een ervaren Beleidsadviseur, die breed inzetbaar is op het gebied van HR die zowel als inhoudelijk expert maar ook als projectleider samen met anderen resultaten kan boeken.

Over de functie
Als HR Beleidsadviseur zijn je aandachtsgebieden divers. Je wordt blij van afwisseling en kunt goed op verschillende borden schakelen. Je ontwikkelt concern breed beleid én je levert een bijdrage aan de implementatie hiervan. Je doet dit in samenwerking met je collega’s van HR en die van de andere disciplines in de organisatie. Dit in de rol van expert en/of projectleider. De huidige focus ligt op verdere organisatieontwikkeling en concreet inhoud geven aan duurzame inzetbaarheid, werkplezier en goed werkgeverschap. Daar hoort bij het vertalen van wet- en regelgeving, waaronder de cao, naar passende toepassing binnen de KwadrantGroep.

Je rapporteert aan de Directeur HR.

Over jou

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO+ niveau;
  • Je hebt visie op organisatie ontwikkeling en strategisch HR beleid.
  • Je hebt gewerkt in rollen van expert en projectleider;
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht;
  • Je hebt ervaring in en met het begeleiden van veranderingsprocessen;
  • Je beschikt over analytische vaardigheden en een vlotte pen;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van adviesaanvragen en voorbereidende stukken richting bestuur en OR;
  • Je hebt affiniteit met de (ouderen)zorg.

Beschik je over deze kwaliteiten en wil je werken in een team van bevlogen collega’s, die elkaar weten te vinden, dan vragen wij je om te reageren.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.
Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket pluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

De afdeling HR is centraal binnen de KwadrantGroep georganiseerd om zo eenheid van beleid, efficiencyverbetering en verdere professionalisering van de ondersteuning te realiseren. De afdeling HR bestaat uit de teams advies, mobiliteit, academie, control en HR services.

Ons aanbod
Wij bieden je een zeer aantrekkelijke en ondernemende functie voor onbepaalde tijd, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De cao VVT is van toepassing (FWG 60).

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer vóór 22 mei 2019 op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ron van der Kooij, HR Beleidsadviseur a.i., op telefoonnummer 06 524 649 94.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren