Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

HR adviseur

Ben jij onze nieuwe HR adviseur?

De KwadrantGroep zoekt een HR adviseur voor 32-36 uur gemiddeld per week (vast dienstverband).

Jij zoekt
een uitdagende en veelomvattende functie als HR adviseur bij een grote zorgorganisatie met volop ruimte voor ontwikkeling en initiatief? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zoeken
een stevige, doortastende en verbindende partner in business die op zoek is naar een brede HR-adviesfunctie in een dynamische omgeving.

Over de functie
Als HR Adviseur ben je partner in business, adviseur en ondersteuner voor directie en management bij HR-aangelegenheden. Deze ondersteuning is van zowel strategische-, tactische- als operationele (casuïstiek) aard. De HR-adviseur levert een bijdrage aan de ontwikkeling, totstandkoming en implementatie van het HR-beleid. De HR-adviseur is het sociale geweten binnen de organisatie. Het management heeft op personeels- en organisatorisch gebied de eindverantwoordelijkheid. Als HR-adviseur coach en ondersteun je het management hierbij. Je wordt ingezet op een regio in dit geval de regio Leeuwarden waar zowel in- als extramurale zorg en dienstverlening wordt geleverd. Naast dat je adviseur bent voor een regio word je ingezet op (een aantal) specifieke HR-thema’s (KwadrantGroep breed).

Jouw profiel
Je bent een ervaren HR-adviseur. Je hebt een hands on mentaliteit en bent flexibel. Je werkt gestructureerd en hebt een goed ontwikkelde schrijfvaardigheid. Je hebt ervaring met complexe verandertrajecten. Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en relevante werkervaring waardoor je snel inzetbaar en op vlieghoogte bent. Je bent een stevige persoonlijkheid die snel kan schakelen tussen verschillende niveaus. Gelet op de teamsamenstelling gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een man.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding.
De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken: Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons.Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Ons aanbod
Inschaling vindt, afhankelijk van je opleiding, kennis en werkervaring, plaats conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 60.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 23 mei 2019 op deze vacaturedoor het sturen van jouw motivatiebrief en je CV naar info@dezorganisatie.nl.

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janke Boersma, directeur deZorganisatie via 06-46118689.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.