Helpenden 't Suyderhuys en Haersmahiem, regio Achtkarspelen

In de woonzorgcentra 't Suyderhuys in Surhuisterveen, Haersmahiem in Buitenpost en Kleinschalig Wonen bij ‘t Suyderhuys is de vacature ontstaan van Helpenden voor maximaal 16 uur per week; de ingangsdatum is maart/april 2018

Over de functie
Als Helpende ondersteun je bij ADL-activiteiten en draag je mede zorg voor een goed woonklimaat voor de cliënten. Je signaleert de zorgvraag en zorgbehoefte op lichamelijk-, geestelijk- en sociaal vlak, en observeert en rapporteert volgens de op de afdeling gehanteerde methodiek en systematiek. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde kwaliteits- en ARBO-beleid. Van collega’s met een andere zorgfunctie kun je aanwijzingen en instructies ontvangen.

Jouw profiel

- Je bent in het bezit van een MBO-diploma als Helpende op kwalificatieniveau 2;
- Je hebt kennis van werkprocessen, wet BIG en relevante protocollen.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 25. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tijdelijk met de mogelijkheid van een vast contract.Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 21 februari 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 9 en 10.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Heleen Grasdijk, Planner coördinator, op telefoonnummer
06 - 109 181 65.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren