Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Helpenden Swettehiem Leeuwarden

Palet zoekt meerdere Helpenden in Leeuwarden

Bij het zorgteam Kleinschalig Wonen, locatie Swettehiem in Leeuwarden, zijn wij op zoek naar Helpenden voor 16 uur per week (onbepaalde tijd).

Over de functie
Als Helpende ondersteun je bij ADL-activiteiten en draag je mede zorg voor een goed woonklimaat voor de bewoners. Je signaleert de zorgvraag en zorgbehoefte op lichamelijk-, geestelijk- en sociaal vlak, en observeert en rapporteert volgens de op de afdeling gehanteerde methodiek en systematiek. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde kwaliteits- en ARBO-beleid. Van collega's met een andere zorgfunctie kun je aanwijzingen en instructies ontvangen. Je werkt in deze functie met bewoners met geheugenproblemen.


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma als Helpende op kwalificatieniveau 2.
  • Je hebt ervaring in het verlenen van zorg aan bewoners met geheugen problemen.
  • Je hebt kennis van werkprocessen, wet BIG en relevante protocollen.
  • Ervaring is een pré.
  • Je bent bereidt onregelmatige diensten te werken ook nachtdiensten.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.


Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie voor onbepaalde tijd aan in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 25 en hierop is de cao VVT van toepassing. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 30 mei 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Julien Meijer, Manager Wonen Welzijn Zorg, op telefoonnummer 06 136 632 59.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren