Helpenden regio Harlingen

Palet zoekt vier Helpenden in Harlingen

Bij Zorgsteunpunt Harlingen zijn vanwege uitbreiding vier vacatures ontstaan vanHelpendevoor gemiddeld 16 uur per week.

Over de functie
Als Helpende ondersteun je bij ADL-activiteiten en draag je mede zorg voor een goed woonklimaat voor de cliënten. Je signaleert de zorgvraag en zorgbehoefte op lichamelijk-, geestelijk- en sociaal vlak, en observeert en rapporteert volgens de op de afdeling gehanteerde methodiek en systematiek. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde kwaliteits- en ARBO-beleid. Van collega's met een andere zorgfunctie kun je aanwijzingen en instructies ontvangen. Je werkt in deze functie met cliënten met geheugenproblemen.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma als Helpende op kwalificatieniveau 2.
  • Ervaring met dementerende cliënten is een pré.
  • Je hebt kennis van werkprocessen, wet BIG en relevante protocollen.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 25. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tot en met 31 december 2018 met kans op een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 21 december 2017 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janniek Kalma, Manager Wonen Welzijn Zorg, op telefoonnummer 06 121 490 63.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren