Helpende Nij Statelân Menaam

Palet zoekt een Helpende in de gemeente Menameradiel

Bij het zorgteam van woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam is de vacature ontstaan van Helpende -in- én extramuraal - voor gemiddeld 15 uur in de week.

Over de functie
Als Helpende ondersteun je bij ADL-activiteiten en draag je mede zorg voor een goed woonklimaat voor de cliënten. Je signaleert de zorgvraag en zorgbehoefte op lichamelijk-, geestelijk- en sociaal vlak, en observeert en rapporteert volgens de op de afdeling gehanteerde methodiek en systematiek. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde kwaliteits- en ARBO-beleid. Van collega's met een andere zorgfunctie kun je aanwijzingen en instructies ontvangen. Je werkt in deze functie met cliënten met geheugenproblemen.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma op kwalificatieniveau 2.
  • Je hebt ambitie om door te groeien naar de functie van Verzorgende IG.
  • Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt kennis van de benodigde tiltechnieken en bent in staat deze uit te voeren.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 25. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tot 1 juni 2019 met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk eenactieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 30 mei 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anita Attema, manager WWZ op telefoonnummer 0518 45 35 00 of 06 112 229 21.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep
worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren