Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Heeft u het beste idee om langer zelfstandig thuis te wonen?

1 maart 2016

Doe mee aan de prijsvraag van GEEF!

GEEF (www.platformgeef.nl) schrijft een prijsvraag uit onder ouderen en hun mantelzorgers in Friesland. Met de naam ‘Slim voor Elkaar’ zoekt GEEF naar dat innovatieve idee, waarmee onze ouderen langer, veiliger en comfortabeler thuis kunnen blijven wonen. Met domotica, met e-health of met een innovatieve dienst. Het prijswinnende idee wordt dankzij een bijdrage van zorgverzekeraar De Friesland gerealiseerd.

Onze maatschappij verandert. Veel mensen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Alleen de allerzwaksten verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis. Daarom maken we er thuis het beste van. Zit u in deze situatie? Of maakt u als mantelzorger dit van dichtbij mee? Kom dan in actie! Bedenk de beste oplossing om zo lang mogelijk comfortabel thuis te blijven wonen.

U helpt ook anderen met uw idee!
GEEF is benieuwd naar dát idee, naar díe innovatie: een technische oplossing, een dienst of een voorziening waarmee onze ouderen inderdaad beter in staat zijn langer thuis te blijven wonen.

Hoe doet u mee?
Leg uw idee vast op maximaal één A4 (invulformulier is te vinden op www.slimvoorelkaar.nl). Mail uw idee voor 15 april 2016 naar info@platformgeef.nl (of via post: Platform GEEF, Postbus 1080, 8900CB Leeuwarden). Uit alle inzendingen kiest GEEF de beste vijf ideeën. Deze vijf mogen hun idee toelichten aan de jury.

Wat kunt u winnen?
Voor het winnende idee stelt De Friesland Zorgverzekeraar €5000,- beschikbaar om deze te realiseren! Daarnaast is de eerste prijs een iPad. De tweede prijs is de tablet uw Compaan. De derde prijs is een domotica-pakket. De voorwaarden staan op www.slimvoorelkaar.nl.

Wanneer is de prijsuitreiking?
Op donderdag 2 juni 2016 worden de winnaars tijdens het symposium ‘Slim Voor Elkaar’ van Platform GEEF bekend gemaakt.

Deze prijsvraag wordt georganiseerd door Platform GEEF en haar participanten. De actie is onderdeel van de bewustwordingscampagne ‘www.mijnhuisopmaat.nl’.

« Terug naar overzicht