Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

(GZ) Psycholoog regio Leeuwarden

Wij zoeken voor ons Behandelteam een (GZ) Psycholoog voor de regio Leeuwarden

Binnen het Behandelteam van de KwadrantGroep ontstaat per 1 oktober 2020 een vacature voor de functie van:

(GZ) Psycholoog 32-36 uur onbepaalde tijd voor de regio Leeuwarden e.o.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg, behandeling en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Het KG Behandelteam is de verzameling van alle behandelfuncties, waarbij het werkgebied reikt van zuidoost tot noord en noordwest Friesland. Centraal in het KG Behandelteam staan behandeling, integratie met zorg, innovatie en kennisdeling.

Als vakgroep psychologie hebben we een centrale rol in de organisatie. We werken vanuit de missie van de KG en hebben ons tot doel gesteld dat we in ons werken helder en transparant zijn. We vinden het belangrijk dat cliënten, de organisatie en collega’s duidelijk weten waar wij als vakgroep voor staan en wat zij van ons kunnen verwachten. We willen ons ontwikkelen en wij delen onze kennis en ervaring met medebehandelaars en zorgverleners zowel binnen als buiten de organisatie. Hierbij vinden wij een persoonsgerichte benadering, een open houding en humor belangrijk en zoeken wij veel verbinding met elkaar en derden.

Jij zoekt
Een baan waarbij je met lef en enthousiasme meewerkt aan de zorg voor onze cliënten, zowel intramuraal als extramuraal? En wil je dit doen in een zich continu ontwikkelende organisatie, waarbij er volop ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zoeken
Een (GZ) psycholoog, voor de regio Leeuwarden en omstreken, die deel gaat uit maken van een enthousiaste en vooruitstrevende vakgroep van in totaal 10 psychologen. De vakgroep is onderdeel van het team behandelaars van de KG. Het Behandelteam bestaat uit diverse multidisciplinaire teams die verspreid zijn over de verschillende regio’s.

De (GZ) psycholoog richt zich op verschillende klantdomeinen binnen de KG: Wonen met zorg (intramuraal), Tijdelijk bij ons (ELV en revalidatie) en Zorg thuis (eerstelijn). Kortom: je bent werkzaam in de gehele keten. (Neuro)psychologische diagnostiek, (mediatieve en/of individuele) behandeling en teambegeleiding behoren tot je kerntaken.

Over jou

  • Je bent bij voorkeur een gecertificeerde GZ-psycholoog.
  • Ook psychologen met alleen een masterdiploma kunnen solliciteren op deze functie.
  • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen, dan wel een sterke affiniteit met deze doelgroep.
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in neuro- en/of klinische psychologie.
  • Je bent enthousiast en leergierig en weet van aanpakken.
  • Je hebt een heldere visie op zorgverlening.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen.
  • Je hebt zin om je professionaliteit verder te ontwikkelen in de organisatie.
  • Je beschikt over een rijbewijs en hebt beschikking over een auto.
  • (Passieve) beheersing van de Friese taal kan van meerwaarde zijn.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een goede werksfeer, volop ruimte je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Salariëring : FWG 60 (Master Psycholoog) of 65 (GZ) conform cao VVT.

Jaarlijks heeft de vakgroep psychologie een plek beschikbaar voor het volgen van de GZ-opleiding.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Martijn Schotkamp, gezondheidszorgpsycholoog, telefoonnummer 06 83 59 36 15 of via martijn.schotkamp@kwadrantgroep.nl.

Interesse? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vóór 12 augustus 2020 online op deze vacature via onze website www.kwadrantgroep.nl. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen!

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 34.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor de functie een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in dat geval in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nu solliciteren