Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Gesprekken over verkoop Dantuma medische speciaalzaak

5 februari 2016

De KwadrantGroep is in gesprek met Gezondheidshuis Mathot BV in Haarlem over de mogelijke verkoop van Dantuma Medische Speciaalzaak. Een overname past volgens de KwadrantGroep bij de ontwikkelingen in het marktsegment van medische hulpmiddelen, waarin Dantuma opereert.

`Die markt vraagt om schaalvergroting. Wij hebben een landelijke partij gevonden die het volume biedt dat de komende jaren nodig is voor de continuïteit van dit bedrijf’, aldus Roelof Jonkers, voorzitter Raad van Bestuur van de KwadrantGroep. Hij benadrukt dat de onderhandelingen beslist nog niet zijn afgerond.

Dantuma Medische Speciaalzaak is leverancier van medische hulpmiddelen voor onder meer diabeteszorg, wondzorg, incontinentiezorg, stomazorg, en orthopedie. Het bedrijf heeft een vestiging in Leeuwarden en een aantal `aanmeetlocaties’ in het noorden van het land. Er werken ongeveer zestig mensen bij Dantuma.

Gezondheidshuis Mathot BV is een branchegenoot van Dantuma, landelijk leverancier van medische hulpmiddelen met vestigingen door heel Nederland. Het personeel van Dantuma wordt vanmiddag geïnformeerd.

« Terug naar overzicht