Fysiotherapeuten KwadrantGroep Behandelteam

KwadrantGroep Behandelteam zoekt Fysiotherapeuten

Binnen het Behandelteam van de KwadrantGroep ontstaan per 1 november een tweetal vacatures voor de functie van Fysiotherapeut:

 • Functie voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 28 uren per week.
 • Functie voor bepaalde tijd voor gemiddeld 16 uren per week.

Zoek jij een leuke uitdagende baan in het prachtige Friesland? Een baan in een dynamische omgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag met jou in contact.

Over de functie
Wij zoeken twee fysiotherapeuten die deel gaan uit maken van een enthousiaste en vooruitstrevende vakgroep van in totaal 18 fysiotherapeuten. De vakgroep is onderdeel van het team van de behandelaars van de KwadrantGroep. De vakgroep fysiotherapie werkt nauw samen met andere behandelaren, (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en huisartsen om zo de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënten te bevorderen, zowel intra- als extramuraal. Daarbij is het gezamenlijke doel: cliënten op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis te laten wonen of als dat niet (meer) lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk te laten wonen in een van onze verpleeg-en verzorgingshuizen.

De fysiotherapeuten werken zowel voor de verschillende regio’s in het verpleeghuis, als in het verzorgingshuis en in de thuiszorg, de eerste lijn.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding Fysiotherapie;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt ervaring in de geriatrie;
 • Je bent enthousiast en leergierig en weet van aanpakken.
 • Je hebt een heldere visie op zorgverlening
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen
 • Je vertoont een mix van professionaliteit, flexibiliteit, innovatiedrang, ondernemersschap en collegialiteit.
 • Je beschikt over een rijbewijs, hebt de beschikking over een auto en bent eventueel bereid te verhuizen binnen het werkgebied
 • Sympathie voor de Friese taal wordt op prijs gesteld.
 • Voor de functie van onbepaalde duur geldt dat je bij voorkeur een master hebt gevolgd op het gebied van geriatrie, oncologie, bekken óf oedeem.

Over ons
De KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Het KwadrantGroep Behandelteam is de verzameling van de behandelfuncties van drie bestaande organisaties te weten De Friese Wouden, Palet en, Elkander en bestaat uit zes multidisciplinaire teams. Deze teams zijn, verspreid over de regio's van Palet, Elkander en De Friese Wouden en bestaan uit verschillende professionals, waaronder (para-)medici en psychosociale disciplines die nauw samen werken met de zorgteams.

Het werkgebied bestrijkt zuidoost-, noord- en noordwest Friesland. Centraal in het KwadrantGroep Behandelteam staan behandeling, integratie met zorg, innovatie en kennisdeling.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een goede werksfeer, volop ruimte je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De salariëring is conform cao VVT. De functie voor 28 uur is voor onbepaalde tijd en de functie voor 16 uur is tijdelijk met kans op verlenging.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vóór 16 oktober 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 43 en 44

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functies? Neem dan contact op met Sytze Lei, vakgroepvoorzitter fysiotherapie op telefoonnummer 06 106 261 22 of Irene Barends, directeur Kwadrantgroep Behandelteam op telefoonnummer 06 500 068 44

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren