Farmaceutisch Consulent

De KwadrantGroep zoekt een Farmaceutisch consulent

Wordt jij onze Farmaceutisch consulent (24 uur)?

Binnen de KwadrantGroep hechten wij veel waarde aan goede farmaceutische cliëntenzorg en medicatieveiligheid. Een Farmaceutisch consulent kan ons helpen om dit nog beter te doen. Het betreft dan ook een nieuwe functie, speciaal ontwikkeld voor de KwadrantGroep.

Over de functie
Als Farmaceutisch consulent ben je specialist op het gebied van farmaceutische cliëntenzorgen medicatieveiligheid. Je ontwikkelt, implementeert en evalueert beleid. Je bewaakt het farmaceutisch proces en doet voorstellen ter verbetering hiervan. Dit doe je in overleg met de geneesmiddelencommissie maar ook door contact met zorgteams, specialisten ouderengeneeskunde en management. Daarnaast hou je je bezig met projecten op het gebied van farmaceutische zorg, technologische innovatie en medicatie veiligheid, waarbij je belanghebbenden adviseert en begeleidt. Alles is gericht op het leveren van een bijdrage aan een zorgvuldige farmaceutische dienstverlening. Je hebt contact met externe partners en speelt een belangrijk rol in het contractbeheer rondom de farmaceutisch zorg (zowel intramuraal als extramuraal) die vanuit KwadrantGroep geleverd wordt.

Jouw profiel

  • Je hebt een opleiding hbo bachelor Farmaceutisch consulent afgerond of je bent bereid deze te volgen en hebt minimaal een diploma mbo 4 apothekersassistent en relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van projectmanagement, wet- en regelgeving en procedures en voorschriften.
  • Je checkt de uitvoering hiervan en neemt de verantwoordelijkheid hiervoor.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent door je duidelijke communicatie in staat om anderen mee te nemen in het medicatieproces en farmaceutische zorg.
  • Je bent goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en neemt initiatief om deze te vertalen in innovatieve verbeteringen.
  • Uiteraard ken je de taken en verantwoordelijkheden van de apotheek in relatie tot andere disciplines binnen de KwadrantGroep.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van de verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.

Wij zijn er voor alle inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Afdeling Kwaliteit en Veiligheid
Je verricht jouw specialistische werk vanuit de afdeling Kwaliteit en veiligheid.

Ons aanbod
Je komt bij ons voor onbepaalde tijd in dienst als Farmaceutisch consulent. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT en de functie is ingedeeld in FWG 55. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór vrijdag 18 januari 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De gesprekken staan gepland op dinsdag 29 januari 2019.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan ná 3 januari 2019 contact op met Minke van der Veen, Regiomanager en voorzitter van de geneesmiddelencommissie, op telefoonnummer 06 109 17 459.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren