Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Facilitair Coördinator

Wij zijn op zoek naar een Facilitair Coördinator voor de regio Noordoost Fryslân

Bij de KwadrantGroep zoeken wij per direct een Facilitair Coördinator voor de regio Noordoost Fryslân voor 36 uur per week.

Over de functie
Als facilitair coördinator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening van de aan jouw toegewezen locaties. Als spin in het web ben je voor de locatie het aanspreekpunt op facilitair gebied, voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Je coördineert en regisseert de dagelijkse werkzaamheden, draagt zorg voor duidelijke werkafspraken en besluitvormingsprocedures en bewaakt de kwaliteit. In de organisatie werk je samen met andere (facilitaire) collega’s en zorg je voor de verbinding met andere afdelingen zoals ICT en vastgoed. Je neemt deel aan projecten op facilitair terrein.

Jouw profiel
- Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding facilitair management met HBO werk- en denkniveau;

- Je hebt tenminste 5 jaar ervaring als facilitair leidinggevende;
- Je bent energiek, daadkrachtig en weet mensen te enthousiasmeren;
- Je bent in staat om in- en externe contacten aan te gaan en te onderhouden;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 50. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is in eerste instantie voor een periode van één jaar.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 25 juli 2020 online op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatiebrief mee.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede week van augustus.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bouwe Wielenga. Hij is telefonisch te bereiken t/m 17 juli 2020 op nummer: 06-12177157.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren