Ervaringsdeskundige Heerenveen Zorgmaatwerk

Ben jij onze nieuwe Ervaringsdeskundige binnen Zorgmaatwerk?

Vanwege vervanging ontstaat bij Zorgmaatwerk (Drachten) per 1 februari 2018 de vacature van Ervaringsdeskundigevoor gemiddeld 12 uur in de week.

Over de functie
Als Ervaringsdeskundige lever je een bijdrage aan het herstelproces van cliënten vanuit cliëntenperspectief door middel van zelfstandige cliëntcontacten en bevordering van herstelgeoriënteerde hulpverlening binnen de GGZ. Je ontvangt leiding van de teammanager van het ambulante team, klinische voorziening of activiteiten sector. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Je adviseert vanuit ervaring gevraagd en ongevraagd collega’s en de organisatie. Je participeert in de teamintervisiebijeenkomsten.

Jouw profiel

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt zelf ervaring (gehad) met psychiatrische problematiek en je hebt hierin een herstelproces doorgemaakt.
  • Je hebt een opleiding of cursus gevolgd op het gebied van ervaringsdeskundigheid.
  • Je hebt een opleiding in individuele en groepsgewijze herstelcoaching.
  • Je hebt drie tot vijf jaar werkervaring.
  • Je hebt kennis van ontwikkelingen in de psychiatrie.
  • Je hebt kennis van de sociale kaart.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Over ons
Zorgmaatwerk is een veelzijdige organisatie. Onze werknemers zijn werkzaam binnen de sector psychiatrische behandeling in het kader van de zorgverzekeringswet en er zijn collega’s werkzaam binnen de ondersteuning van huisartsen middels de POH-GGZ. Het team behandeling werkt vanuit Leeuwarden en Heerenveen. Zorgmaatwerk maakt deel uit van het KwadrantGroep Behandelteam.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie aan met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 45. De cao GGZ is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor een jaar, met kans op verlenging tot een vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 26 januari 2018online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet je CV en motivatiebrief mee te sturen.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Willem van der Kooi, Manager Zorgmaatwerk, op telefoonnummer 06 343 484 64.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren