Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring

Gespecialiseerd in de zorg voor dove en slechthorende ouderen

Dovenzorg Oorizon

Voor dove of slechthorende ouderen kan het lastig zijn om duidelijk te maken welke ondersteuning zij nodig hebben. Om wensen en behoeften kenbaar te maken, is er de dovenzorg van Oorizon. Oorizon is gespecialiseerd in communicatie met dove en slechthorende ouderen. 

Het team van Oorizon bestaat uit gespecialiseerde medewerkers, waarvan een aantal zelf doof of slechthorend is. Zij weten uit eigen ervaring hoe uw wereld eruit ziet en helpen u graag met aanpassingen in uw dagelijks leven. Oorizon maakt uw wereld groter.

Diensten en ondersteuning

Een team van medewerkers biedt individuele begeleiding, thuiszorg, verzorging, verpleging en organiseert activiteiten in ons dagactiviteitencentrum. Ook zijn er appartementen in woonzorgcentrum Greunshiem in Leeuwarden, waar u zorg van Oorizon kunt ontvangen. Afhankelijk van uw zorgwensen en zorgbehoeften zijn verschillende diensten inzetbaar.

Dovenzorg via Oorizon wordt afhankelijk van de soort zorg vergoed uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW). Voor zorg en dienstverlening van Oorizon heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij uw aanvraag. 

Contact met Oorizon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oorizon, Team doven en slechthorenden.

Wijkzorgcentrum Greunshiem
Tjotterstraat 16, 8937 AS Leeuwarden
Tel: 058 213 03 41 of 06 48 55 07 67
Teksttelefoon/fax: 058 216 51 08
Email: oorizon@kwadrantgroep.nl