De stelp zoekt een Medewerker Welzijn

Elkander zoekt een Medewerker Welzijn voor De Stelp, Hollum Ameland

In het woonzorgcentrum De Stelp te Ameland ontstaat tijdelijke de vacature van Medewerker Welzijn voor 16 uren per week.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van diploma SPW, VIG of MZ.
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Met jouw inlevingsvermogen en positieve houding kijk jij naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.
  • Samenwerken vind jij belangrijk, respect en collegialiteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je kunt bewoners overtuigen, stimuleren en motiveren bij het aanbrengen van structuur.
  • Als medewerker van de groepsverzorging maak je deel uit van een zelforganiserend zorgteam.
  • Samen met het team lever je een positieve bijdrage aan het wonen en welzijnbrede aspect van kwaliteit van leven van de bewoners

Over ons
“Een leven lang op Ameland” betekent dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving zorg kunnen ontvangen. Wanneer iemand om wat voor reden niet meer zelfstandig kan blijven wonen, dan is er de mogelijkheid om die passende zorg te ontvangen in De Stelp. De Stelp is een locatie met 45 appartementen in Hollum. Er zijn 16 appartementen voor mensen met dementie. Op deze afdeling wordt de zorg op een kleinschalig wijze geleverd. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief, bij een warme organisatie met een informele werksfeer. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is in eerste instantie tot 31 maart 2019. Alle reiskosten worden vergoed. Mocht je niet op Ameland wonen dan kunnen we regelen dat je kan overnachten op het eiland.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 21 september 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met naar Tineke Lautenbach, Manager Wonen Welzijn en Zorg, op telefoonnummer 06 515 903 29.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je dan ook om in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren