Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

De KwadrantGroep zoekt een stevige communicatieadviseur

29 oktober 2015

De KwadrantGroep zoekt een stevige

Communicatieadviseur

32 uur
voor de duur van een jaar met kans op verlenging


De organisatie
De KwadrantGroep is een initiatiefrijke maatschappelijke onderneming, die onder verschillende merknamen een verscheidenheid aan wonen, zorg en aan zorg gerelateerde producten en diensten levert. Alles wat we doen, moet waarde toevoegen aan het leven van de klant. De klant kiest zelf waarvan hij gebruik maakt en in welke vorm. Wij dragen er zo aan bij dat mensen de regie voeren over hun leven, zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en participeren in de samenleving. Hierdoor kunnen mensen met beperkingen aangenaam leven en ‘wel’ zijn.

De Centrale Diensten van de KwadrantGroep, waaronder de afdeling Communicatie & Marketing, zijn ondersteunend aan alle (wijk)zorgteams en het Bestuursteam van de zorgbedrijven van de groep. De afdeling Communicatie & Marketing ontwikkelt het communicatie- en marketingbeleid van de organisatie en de servicepakketten voor Dienstenpalet en PluZ, adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur, directie en management. Het team werkt voor de labels KwadrantGroep, De Friese Wouden, Palet, Pasana Ouderenzorg en De Friese Wouden Huishoudelijke Hulp. De communicatieadviseurs werken zelfstandig binnen het team en de organisatie. Het hoofd Communicatie & Marketing is eindverantwoordelijk. Momenteel verandert er veel in de zorg en daardoor ook in de organisatie en voor de afdeling Communicatie & Marketing.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Samen met het communicatieteam ontwikkel en implementeer je het communicatiebeleid.
  • Je adviseert regiomanagers over communicatievraagstukken en  je ondersteunt de regio’s en wijkteams op het gebied van in- en externe (marketing)communicatie.
  • Je stelt hiervoor communicatieplannen op, voert deze uit en weet daarbij offline en online communicatie effectief in te zetten.
  • Je ontwikkelt en implementeert communicatiemiddelen waarmee medewerkers op een praktische en uniforme wijze kunnen communiceren op lokaal niveau.
  • Je hebt een vlotte pen.

Profiel:
Je hebt tenminste een HBO communicatie-opleiding. Daarnaast heb je ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een onafhankelijke adviseur met visie en overtuigingskracht en kunt goed en snel schakelen tussen de verschillende niveaus. Je bent gericht op samenwerking in het team en de verschillende disciplines binnen de organisatie. Je bent ‘hands-on’, resultaatgericht, een doener, initiatiefrijk, creatief, loyaal en zelfstandig.

De salariëring en de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). De functie moet nog worden beschreven en gewaardeerd en is voorlopig ingedeeld in FWG 50/55.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Peter Grondsma, Hoofd Communicatie via 06 531 604 45.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vóór 12 november a.s. op deze vacature via personeelsbeheer@friesewouden.nl onder vermelding van vacaturenummer 45.09.15

Het eerste sollicitatiegesprek staat gepland op dinsdag 17 november.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je onderaan je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van deze organisaties (a.u.b. geen naam van een locatie vermelden, alleen de naam van de organisatie).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

« Terug naar overzicht