Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Coronavirus

Bij KwadrantGroep en onze zorgmerken Elkander, De Friese Wouden en Palet doen we er alles aan om de kans op besmetting met het coronavirus bij onze bewoners, cliënten en zorgprofessionals te voorkomen. Om besmetting te voorkomen volgen we vanzelfsprekend de richtlijnen van RIVM en GGD. Onze zorgprofessionals blijven thuis als ze verkoudheidsklachten én koorts hebben. Als cliënten geen corona gerelateerde klachten hebben, dragen onze medewerkers geen mondkapjes en andere beschermende middelen. Dit is niet nodig (richtlijn RIVM) en bovendien zijn deze beschermende middelen schaars. 

Wij vragen onze cliënten ook om alle extra (hygiëne) maatregelen die zijn voorgeschreven op te volgen. Dus: was uw handen vaker, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes, schud geen handen en houd 1,5 meter afstand.

Onder de kopjes aan de linkerzijde staat meer informatie over onze maatregelen en richtlijnen.

Bekijk je de website via je mobiel? Klik dan bovenin het scherm op Menu en open het Corona kopje door op het + teken te klikken.