Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Coördinerend Verpleegkundige Greunshiem

Op locatie Greunshiem Oorizon te Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Coördinerend Verpleegkundige

Voor Oorizon, specialistische afdeling voor doven en slechthorenden binnen de KwadrantGroep zijn wij op zoek naar een Coördinerend Verpleegkundige voor gemiddeld 28 uur per week.

Over de functie
Als Coördinerend Verpleegkundige maak je deel uit van een zorgteam voor dove en slechthorende ouderen met PG problematiek. Zoveel mogelijk zoek je samen met de cliënt of diens vertegenwoordiger, naar de best passende oplossingen.

Je kerntaken zijn:

  1. Verpleging, begeleiding en verzorging
  2. Coördineren van zorg, probleemanalyse en signalering
  3. Preventie, voorlichting, deskundigheidsbevordering

Je draagt bij aan het welzijn van de cliënt en een doofvriendelijk leef- en woonklimaat. Je stemt de zorg en communicatie – gebarentaal – af op de behoefte van de individuele cliënten en de groep. Daarnaast geef je voorlichting en instructies en signaleert en rapporteert knelpunten in de zorgverlening.

Je doet voorstellen ter verbetering en begeleid het team bij het leveren van professionele zorg.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal HBOV niveau 5
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep oudere doven en slechthorenden;
  • bereid alle diensten te draaien (dag-, avond en weekenddiensten);
  • bereid zich (verder) te verdiepen in de dovencultuur en de Nederlandse gebarentaal te leren en/of gebarentaalvaardig is (doof/horend/slechthorend).

Over ons
Oorizon biedt verzorging, verpleging, dagbesteding en thuisondersteuning aan dove en slechthorende mensen. Daarnaast werkt Oorizon aan de realisatie van een doof vriendelijke leefomgeving. De afdeling is onderdeel van de KwadrantGroep, een grote regionale werkgever in Friesland die zorg en ondersteuning biedt aan hulpbehoevende mensen.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie in een team van 17 personen. De functie is ingedeeld in FWG 45. Het salaris is conform de cao VVT. De functie is in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging en een vast contract. Voor het leren van de gebarentaal bieden wij interne communicatiecursussen en de mogelijkheid tot het volgen van scholing en workshops om je verder te ontwikkelen in de communicatie.

Interesse
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan voor 10 augustus 2020online op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Sollicitatiegesprekken gepland op 13 augustus 2020.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marja Tolman Manager Wonen,Welzijn,Zorg Oorizon tel: 058-2130341

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep

Nu solliciteren