Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Coördinerend verpleegkundige Berchhiem, regio Tytsjerksteradiel

Ben jij onze nieuwe Coördinerend verpleegkundige?

In woonzorgcentrum Berchhiem in Burgum, regio Tytsjerksteradiel, zijn twee vacatures ontstaan van Coördinerend Verpleegkundige (intramuraal)voor 20-28 uur in de week.

Over de functie
Als Coördinerend Verpleegkundige maak je deel uit van een zelf organiserend team. De rol van Coördinerend Verpleegkundige zal zich richten op het borgen van de kwaliteit van de zorg. En dat de verschillende zorgprocessen goed verlopen binnen een team. Een Coördinerend Verpleegkundige signaleert en rapporteert knelpunten binnen de zorgverlening en onderneemt hierin actie. Als Coördinerend verpleegkundige ben je in staat om het team aanwijzingen te geven en te coachen om zo de kwaliteit van zorg te verbeteren en te borgen. Je bent hierin een kartrekker en drijvende kracht.


Functievereisten

 • Een flexibele houding
 • Een gezond gevoel voor humor
 • Een warme en oprechte persoonlijkheid
 • Goede sociale vaardigheden, je begeleidt bewoners op een respectvolle wijze en communiceert op een prettige manier, kennis en vaardigheden breng je op natuurlijke wijze over.
 • Geduld en doorzettingsvermogen.

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op minimaal kwalificatieniveau 5
 • Je hebt kennis van de werkprocessen, de wet BIG en relevante protocollen.
 • Je bent bereid om volgens rooster te werken.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent in staat een kwaliteitsslag te maken binnen een zorgteam.
 • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
 • Je bent open minded.
 • Je hebt geen 9 tot 17 uur mentaliteit.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.


Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een plezierig team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 45. De cao VVT is van toepassing en we bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is voor bepaalde tijd met de mogelijkheid op een vast dienstverband.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 24 mei 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Epie Bosma, Manager Wonen Welzijn Zorg, op telefoonnummer 06 109 17 761 of met Duurt Folkertsma, Manager Wonen Welzijn Zorg, op 06 109 199 18.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren