Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

bijbaan/ vakantiewerk Woonassistenten Hofwijck Leeuwarden

Voor locatie de Hofwijck in Leeuwarden zijn wij op zoek naar studenten die als bijbaan/vakantiewerk willen werken als Woonassistent

Geld verdienen in je vakanties, je weekenden en misschien wel in je vrije uurtjes?
Zinvol, maar vooral leuk bezig zijn?

Voor Woonzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden zijn wij op zoek naar studenten die als bijbaan/vakantiewerk de functie van Woonassistentwillen vervullen.

Over de functie
Als Woonassistent ondersteun je de bewoners bij hun dagelijkse bezigheden. Hierin speelt het ondersteuning bieden bij de maaltijden en het uitdelen van koffie en thee een grote rol. Je bent de gastvrouw/-heer voor familie en bezoekers en zorgt dat zij zich thuis voelen. Ook assisteer je des gewenst de verzorging bij mobiliteit. Het is jouw taak om de woonomgeving schoon te houden volgens de geldende richtlijnen.

Wie ben jij?
Je bent minimaal 16 jaar oud, gemotiveerd en je hebt affiniteit met ouderen.

Wat ga je verdienen?
Je inzet belonen we met een goed salaris. Je krijgt van ons een contract voor een jaar en je wordt uitbetaald volgens de cao VVT schaal 15.

Aanmelden en informatie
Zit je te popelen om je aan te melden? Dat kan via de sollicitatiebutton. Je wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je cv mee te sturen.

Heb je nog vragen, mail deze dan naar vacatures@kwadrantgroep.nl.

Nu solliciteren