Bijbaan Medewerker Applicatie Services (HBO)

Naast je studie een mooie baan als Medewerker Applicatie Services bij de KwadrantGroep in Drachten voor 2 tot 3 dagen per week.

Vanwege de verdere ontwikkelingen op het gebied van automatisering binnen het HR domein, zijn we op zoek naar een ambitieuze medewerker die ons HR systeem functioneel optimaliseert, verder uitbouwt en ontwikkelt.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van verbinding.
De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.
Wij zijn er voor inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden: van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Over de functie
Je voert binnen het HR Serviceteam het (functioneel) beheer uit van het HR systeem. Daarnaast hou je, je bezig met het voortdurend inrichten, ontwikkelen en optimaliseren vande HR- en payroll applicatie en koppelingen met andere systemen. Je traint gebruikers, ontwikkelt processen en het genereert managementinformatie.

Het HR serviceteam maakt onderdeel uit van de afdeling HR en verleent haar diensten aan de KwadrantGroep. De afdeling wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat uit drie onderdelen, namelijk: medewerkers HR Services, Applicatie Services en salarisadministratie. Je levert een belangrijke rol in het verder inrichten, digitaliseren en implementeren van de HR processen. Het team is in ontwikkeling en in de functie kun je veel bijdragen aan het verder ontwikkelen van de HR dienstverlening en de automatisering daarvan.

Jouw profiel

  • Je volgt een ICT opleiding.
  • Je wilt kennis op doen van HR (werk)processen, organisatie ontwikkeling en wilt ervaring op doen in een grote zorginstelling.
  • Je bent analytisch, kwaliteit- en resultaatgericht en kunt uitstekend samenwerken
  • Je beschikt over overtuigingskracht en ondernemerschap om veranderingen te initiëren, maar hebt ook voldoende aanpassingsvermogen.

Ons aanbod
Wij bieden je een functie aan in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief, begeleiding en ontwikkeling. Salariëring is conform de cao VVT en bedraagt op basis van 24 uur per week ongeveer 1650 euro bruto per maand (voor 3de of 4de jaars student).

Interesse
Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Erwin Stienstra, transitiemanager HR; telefoonnummer. 0640714007 of mail naar erwin.stienstra@kwadrantgroep.nl

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Nu solliciteren