Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

KwadrantGroep Behandelteam

De specialisten die werken bij het KwadrantGroep Behandelteam zijn volledig gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van ouderen bij problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. U kunt een beroep doen op onze specialisten ouderengeneeskunde, (gezondheidszorg)psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychomotorische therapeuten, en op maatschappelijk werk.

Onze specialisten/behandelaars ondersteunen de zorgteams van Elkander, De Friese Wouden en Palet en waar nodig huisartsen en andere zorgverleners in wijken en dorpen, om altijd en overal (ook thuis) de beste behandeling te kunnen bieden. Zodat uw leven zo normaal mogelijk door kan gaan. Wij gaan met u in gesprek over wat u belangrijk vindt. Samen verkennen we wat u zelf kunt, waarin ontwikkeling mogelijk is en waarbij professionele hulp nodig is. 

Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Bij elke vorm van behandeling worden de sociale en psychosociale aspecten betrokken. Niet uw ziekte staat centraal, maar vooral de gevolgen die de ziekte heeft op uw sociale leven en uw welbevinden. Onze specialisten werken samen met meerdere zorgverleners zoals huisartsen, apothekers en specialisten uit het ziekenhuis. 

Dit heeft belangrijke voordelen:

  • Onze specialisten werken met ouderen en mensen met chronische ziektes. En doordat we de problematieken waar ouderen mee te maken krijgen dagelijks tegenkomen én behandelen weten we beter (en sneller!) wat in uw situatie wel werkt en wat niet.
  • Onze specialisten en de mensen van het wijkteam kennen elkaar door en door. Ze werken nauw samen in Multidisciplinaire Behandelteams en zijn volledig op elkaar ingespeeld. En heel belangrijk: waardoor is de juiste informatie altijd beschikbaar.
  • Onze specialisten komen aan huis. Dat heeft als voordeel dat u de deur niet uit hoeft. En we kunnen in uw thuissituatie het beste beoordelen wat ù nodig heeft.

De KwadrantGroep onderscheidt zich door in de thuissituatie complexe ouderenzorg, psychiatrische begeleiding, dementiezorg en palliatieve zorg te bieden.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons behandelteam. Dit kan telefonisch via 088 512 7150 of per email via behandelteam@kwadrantgroep.nl.