Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Beeldbellen

U kunt beeldbellen

Tijdens de locatiesluiting om de bewoners te beschermen tegen corona, doen we er alles aan om de contacten tussen u en uw naaste op een andere wijze te organiseren. Bellen kan natuurlijk altijd, maar juist in deze tijd is het contact waarbij u uw naaste kunt zien vaak prettiger. Daarom bieden we u de mogelijkheid om vanuit uw huis op afspraak te beeldbellen.

Wat moet u ervoor doen?

Om te kunnen beeldbellen, zorgen wij ervoor dat uw naaste hierin ondersteund wordt met een tablet en een beeldbelverbinding op de locatie. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen en om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten beeldbellen, kunt u per locatie een afspraak plannen op onze beeldbelkalender. Uw naaste zit op het afgesproken tijdstip klaar om met u te kunnen beeldbellen.

Bij dit bericht staat een handleiding (pdf) die u kunt volgen om het beeldbellen voor elkaar te krijgen.

Hieronder vindt u de linkjes per merk (elke zorglocatie hoort bij een van deze drie merken). Als u hier op klikt kunt u een gesprek inplannen op het moment dat het u en uw naaste goed uitkomt.

Veel plezier.

 

Downloads