Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Basisarts (met opleiding tot specialist ouderengeneeskunde)

Word jij de nieuwe A(N)IOS Ouderengeneeskunde (28-36 uur) bij KwadrantGroep? We zoeken een basisarts (met opleiding tot specialist ouderengeneeskunde)

A(N)IOS Ouderengeneeskunde 28 – 32 uur

Word jij de nieuwe A(N)IOS Ouderengeneeskunde (28-36 uur) bij KwadrantGroep?

Ben je basisarts en op zoek naar werk in de ouderenzorg? Wij hebben, per direct, de ideale baan voor je! Ook is er de mogelijkheid om in september 2020 te starten met de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.


Over de functie
Als Arts (Niet) In Opleiding tot Specialist [A(N)IOS] werk je binnen één (of meerdere) van onze verpleeghuis locaties in de mooie provincie Friesland, onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van medische zorg aan kwetsbare ouderen en voert gediagnostiseerde behandelingen uit. Je maakt deel uit van de medische vakgroep die bestaat uit 11 Specialisten Ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig Specialisten (en 2 in opleiding), een PA in opleiding en 1 of meer A(N)IOS. Daarnaast maak je deel uit van de KG Behandelteams, waarin je multidisciplinair samenwerkt met verschillende professionals. Ook lever je en een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering, geef je aanwijzingen aan en zoekt afstemming met verpleegkundigen en verzorgenden met betrekking tot de behandeling van de vastgestelde klachten of aandoeningen. Je draait regelmatig mee als voorwacht in de avond/nacht/weekend diensten.


Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde en bent BIG geregistreerd;
  • Je hebt aantoonbare belangstelling voor en feeling met ouderengeneeskunde;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent besluitvaardig, gedreven en resultaatgericht;
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Bovenal ben je een prettige collega die het een uitdaging vindt om in samenwerking met collega’s het vak ouderengeneeskunde vorm te geven;
  • In bezit van rijbewijs.


Over ons

De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.
Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Het KG Behandelteam
Het KwadrantGroep Behandelteam bestaat uit 6 multidisciplinaire teams. De behandelaars van Palet, De Friese Wouden en Elkander zijn volledig gespecialiseerd in complexe problematiek en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied bij ouderen en chronisch zieken. Behandelaars doen Advies, Behandeling, Consult & Diagnose, ook in de thuissituatie en werken samen in Multidisciplinaire behandelteams. Bij elke behandeling staat de sociale benadering centraal: niet alleen om de aandoening of ziekte heeft onze aandacht nodig, maar ook de gevolgen die de ziekte of aandoening heeft op het sociale leven en welbevinden van de cliënt.

De behandelteams werken nauw samen met o.a. (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en huisartsen om zo de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënten te bevorderen, zowel intra- als in toenemende mate ook extramuraal. Daarbij is het gezamenlijke doel: cliënten op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis te laten wonen of als dat niet (meer) lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk wonen in ons verpleeg-en verzorgingshuis.

Ons aanbod
Je komt bij ons in dienst als A(N)IOS, met arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Bij interesse in de vervolgopleiding Specialist Ouderengeneeskunde, zal de sollicitatie mede verlopen via de opleider Gerion. Wij kunnen hierin een bemiddelende rol vervullen. Als KwadrantGroep zullen wij als (stage)opleider fungeren. Tijdens de opleiding, die drie jaar duurt, ben je in dienst bij SBOH, en wordt je bij ons gedetacheerd. Je arbeidsvoorwaarden tijdens de opleiding zijn conform de cao SBOH.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een eerste gesprek.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Irene Barends, directeur KG Behandelteam op telefoonnummer 06 500 068 44.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Acquitsitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nu solliciteren