Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Architect zorgbuurt Vlieland bekend

13 april 2018

Op 10 april jl. heeft het college van B&W van de gemeente Vlieland besloten de opdracht voor het ontwerpen van een nieuwe zorgbuurt op de locatie van de Uiterton voorlopig te gunnen aan TWA architecten. Hiermee volgt het college het unanieme advies van de beoordelingscommissie van gemeente en zorgorganisatie KwadrantGroep.

De inschrijving van dit bureau uit Burdaard werd uit de vier uitgenodigde partijen verkozen omdat het het meest voldeed aan de visie van de KwadrantGroep en de gemeente Vlieland.

In de nieuwe zorgbuurt komen ca. 38 zelfstandige woningen voor senioren. Daarnaast een eenheid voor ca. 6 personen die zware zorg nodig hebben, inclusief facilitaire ruimtes voor de zorgverlening voor het hele dorp en een eenheid voor welzijnsfuncties. Voor de zomer moet er een eerste voorontwerp zijn, dat vervolgens op het eiland breed besproken zal worden.

« Terug naar overzicht